Pret 0.00 lei. Verificatorul de bancnote PRO-4 P permite de a verifica bancnotele și documentele pentru autenticitate în lumina ultravioletă și la lumină, în orice condiție. Datorită dimensiunilor compacte și alimentării autonome, a
cesta poate fi purtat cu sine.    

Pret 680 lei. Verificator de bancnote PRO-12 permite determinarea autenticitatii bancnotelor din diferite valute. Sursa puternica de lumina ultravioleta permite vizualizarea detaliilor spectrului ultraviolet al bancnotei. Bancnotele pot fi controlate cate una sau mai multe. Datorita designului modern si culorii cenusii, detectorul se va incadra in orice anturaj. Simplitatea, accesibilitatea si constructia de incredere, fac din PRO-12 unul din cele mai utilizate detectoare in lume.    

Pret 890 lei.  Verificator de bancnote PRO-12PM permite determinarea autenticitatii bancnotelor din diferite valute. Doua lampi ultraviolete, permit vizualizarea firelor de securitate ce reflecta acest tip de iluminare. Pe corpul detectorului sunt amplasati magneti, care verifica pigmentii feromagnetici adaugati in vopsea.    

Pretul 1090 lei.  Verificator de bancnote PRO-12LPM permite determinarea autenticitatii bancnotelor din diferite valute. Doua lampi ultraviolete, permit vizualizarea firelor de securitate ce reflecta acest tip de iluminare. Pe corpul detectorului sunt amplasati magneti, care verifica pigmentii feromagnetici adaugati in vopsea. Lentila cu rata de marire de 2.5 ori permite verificarea atat a detaliilor spectrului ultraviolet al bancnotei in regim macro, cat si a altor detalii vizibile la lumina. Detectorul este dotat cu un senzor de miscare, care reactioneaza la apropierea bancnotelor de zona de lucru si aparatul se include automat.